De Kiem

Wie ben ik

Ik ben Cecile Arets, geboren in 1965.

Na jarenlang gewerkt te hebben als fysiotherapeut in Duitsland, heb ik in 2004 mijn eigen praktijk De Kiem geopend aan huis. Ik woon hier met mijn twee dochters, twee paarden en twee katten.

Ik heb het vak van fysiotherapeut geleerd, haptotherapeut, klassiek homeopaat en coach. Daarnaast nog diverse curssen en workshops gevolgd in persoonlijke groei en aanvullende zienswijzen en werkwijzen. Plus de nodige uitdagingen op mijn levenspad gehad. 

Ik ben altijd graag mijn eigen web gegaan. Ben sterk, kritisch, sta goed met beide benen op de wereld en heb een eigen-wijze visie. Deze visie is gericht op balans houden. Balans in ‘gezonde’ voeding versus voeding die mijn lichaam belast maar soms oh zo lekker is, balans in energie voor werk versus privé, balans in zorgen voor mij versus zorgen voor de ander, balans in wat ik wil versus wat ik kan, balans in luisteren naar mijn eigen binnenwereld versus het horen van de buitenwereld, balans in denken versus voelen, balans van inspanning versus ontspanning, balans in afstand nemen versus dichtbij laten komen etc. Onbalans geeft je lichamelijke en/of psychische klachten.

Zelf heb ik menige hand in mijn rug gehad, die mij andere, ‘vrijere’ en gezondere weggetjes lieten zien, die het makkelijker maakten MIJN balans te houden. Ik vind het geweldig om met anderen ’te sparren’, zoals ik dat noem, om HUN ‘weggetjes’ te ontdekken en samen mee op te lopen.